Барахолка Херсона

Объявление

ВСЕМ СПАСИБО ЗА РЕГИСТРАЦЫЮ И РЕЗМЕЩЕНИЕ ОБЬЯВЛЕНИЙ!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Барахолка Херсона » Услуги » студії дизайну


студії дизайну

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Чи є у нас у києві такі дизайнери, що можуть взятись за наше замовлення? Ми будемо в нове приміщення переїжджати, там 500 квадратів, де буде потрібно розмістити під сотню працівників. Цікавить оформлення в сучасному стилі. Чи є десь такі? Хотілося б фото подібних робіт подивитись в портфоліо, перш ніж звертатись до них

2

ну площа немаленька, а чим займаєтесь? Це ж можна обіграти якось у дизайні

3

Наш IT офіс теж із площею під 500 квадратів  і під наші потреби підходив лише інтер'єр у сучасному стилі,  щось новаторське шукали. Штат великий, тому були потрібні і  розробка опенс-спейсу, і переговорної, ще , звичайно, кабінет директора,  ну і окремо спільної кухні із  зоною відпочинку, також коридори. З того, що попадалося в процесі пошуку дизайнерів, більше сподобалася студія Adesign,які пропонували  адекватні ціни (від 7$ за кв.м.), показали велике портфоліо своїх успішних проектів (тільки на сайті було представлено аж 19 робіт у портфоліо тут https://adesign.com.ua/ua/gallery-of-in … ffice.html) , а які там роблять круті візуалізації  і стиль робіт нам підходив.
Може що щось хтось порадить, якісь інші  студії, у яких буде вже аналогічний досвід та нормальний цінник. Ну не готові ми  платити від 25 $ за кв.м. (а менше і не беруть в деяких іменитих студіях) бо це вже занадто багато.

4

Ми самі продумали дизайн, і вже купили необхідні матеріали для ремонту. Ось тільки не можемо визначитися, яке покриття для підлоги вибрати для кухні. Підкажіть, що краще?

5

Таврийский написал(а):

Ми самі продумали дизайн, і вже купили необхідні матеріали для ремонту. Ось тільки не можемо визначитися, яке покриття для підлоги вибрати для кухні. Підкажіть, що краще?

Обираючи підлогове покриття для кухні, мені було важливо знайти варіант, який буде відповідати нашим потребам та вимогам. Виявилося ідеальним вибором вінілове покриття з магазину "Світ Паркету" у Києві https://svitparketu.com.ua/vinilovye-pokrytiya/ По-перше, вінілове покриття має високу зносостійкість і вологостійкість, що особливо важливо для кухонного приміщення, де часто відбуваються різноманітні плями та забруднення. Це робить його легким у догляді та довговічним. По-друге, великий вибір дизайнів дозволив підібрати покриття, яке ідеально вписалося б у наш інтер'єр. Ми змогли знайти відтінок, який гармонійно поєднується з кольорами меблів та стін, створюючи затишну атмосферу в кухні. Крім того, я оцінив економічність даного покриття, оскільки воно має доступну ціну, не зважаючи на високу якість та довговічність. Це було важливим аспектом при виборі, оскільки ми хотіли зберегти бюджет на ремонт.
https://svitparketu.com.ua/content/images/4/240x240l85nn0/vinilovoe-pokrytie-grabo-domino-stark-41155675910559.webp


Вы здесь » Барахолка Херсона » Услуги » студії дизайну


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz